Special Offer

Peluang keemasan untuk mengubah hidup anda!

Dapatkan Diploma Professional dari UTMSPACE.

UTMSPACE telah membantu lebih dari 15,000 warga kerja berjaya semenjak 1993 dengan mengikut program pendidikan separuh masa.

Kaedah pembayaran:

  • Secara ansuran tanpa faedah dengan kad kredit/kad debit,
  • EPF,
  • HRDF

Program Diploma Professional UTM SPACE telah banyak membantu saya dalam peningkatan kerjaya. Sukatan pelajaran program adalah sangat relevan untuk keperluan industri.

Wan Ismail Ibrahim

Head of manufacturing department

SanDisk

Saya amat gembira untuk menyatakan dengan bangganya bahawa UTMSPACE telah membentuk diri saya dari segi profesional dan peribadi. Program Professional Diploma telah membantu saya untuk mendapatkan kemajuan kerjaya daripada seorang ‘line leader’ kepada pengurus HR. Saya mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua fakulti UTMSPACE dan SMC Trainers untuk menjadikan saya seorang yang mempunyai kredibiliti tinggi

Suhaila

Training Manager

ESCATEC Electronics

Saya telah kehilangan kerja dan pendapatan tetap apabila Pasaraya Giant ditutup pada awal November 2017.

Kelulusan ‘ Professional Diploma in Management’ dari UTMSPACE telah membantu saya mendapat kerja sebagai Pengurus Hotel Sfera, Manjung.

Sivasanggarary A/P Maniam

Human Resources Manager

Sfera Hotel

Kami di SMC Trainers dengan kerjasama UTMSPACE, telah berjaya mengubah taraf hidup pelajar kami dengan menyediakan khidmat nasihat eksklusif daripada golongan profesional dan juga mentor yang bertaraf antarabangsa selain daripada tunjuk ajar dari pensyarah di UTMSPACE. Mari mulakan perjalanan anda dengan mengisi butiran lanjut pada borang di bawah. Kami disini menunggu kedatangan anda.

Sila isi borang ini

 

Verification